Теорія інгредієнтів
Найважливіше в шоколадному мистецтві - якісні інгредієнти. Ви навчитесь відрізняти різні види керобу, та нюанси використання
Інвентар
Існує міф, що домашній шоколад має пісочну текстуру. Я розповім вам, як цього уникнути, щоб ваш керолад був шовковистим!
Темперування
Процес темперування - це наче медитація, яка допоможе зробити гладку та блискучу плитку шоколаду, яка не тане в руках.
Різноманітні рецептури
Я пропоную вам приготувати керолад за 4 різними рецептами. Ви зможете створити власний рецепт, змінивши пропорції
Декорування кероладу
Ви дізнаєтесь про особливості підготовки та використання сухофруктів, горіхів та субліматів при створенні кероладу
Упакування
Я поділюсь нюансами зі зберігання готових шоколадних виробів та ідеями, як їх упакувати на подарунок
За вашим бажанням разом з курсом ви можете придбати в нашому магазині набори якісних інгредієнтів, сформовані під конкретний курс. Це гарантує, що смак ваших страв буде саме таким, як потрібно, а різноманіття аксессуарів доповнять вашу майстерність. До того ж вам не потрібно вишукувати і платити за доставку продуктів з кількох магазинів.
Заповнюйте форму і ми зв'яжемося з вами якнайшвидше.
Основа переконливого тексту – стислість, місткість і ясність. Користуйтеся цими принципами під час написання текстів.
Хто проводить майстер-клас?
Курс складається з окремих майстер-класів. Ви можете проходити їх в зручний для вас час. Тривалійсть одного майстер-класу складає 20-40 хвилин.
Проходити навчання ви можете як на платформі, так і у зручному додатку на вашому смартфоні. Одразу після оплати ви отримуєте доступ до всіх матеріалів обраного курсу або майстер-класу. Кожен майстер-класс містить відео матеріали, PDF рецепт, а також будь-які додаткові файли (для розрахунку КБЖВ, наприклад)
Вам знадобиться миска, бажано з нержавіючої сталі, силіконова лопатка, термометр та силіконові форми. Ми пропонуємо вам придбати курс разом з інгредієнтами та інвентарем (окрім миски) за 2890 грн. Ви також можете купити інвентар окремо ТУТ.
Ми подбали про ваш час та пропонуємо купити курс разом з набором інгредієнтів з нашого магазина TRUEFOOD. Ви отримаєте всі інгредієнти в єдиному замовленні. На цьому майстер-класі ми приготуємое шоколад з різними видами керобу та какао маслом. Для деяких рецептів вам знадобиться сухе кокосове молоко, порошок какао, спеції, горішки та сублімати за бажанням.
Старт курсу 16 червня. Проте доєднатись до курсу ви зможете будь-коли, одразу після оплати.
Так, ми можемо відправити набір інгредієнтів в інші країни за тарифами перевізника, або водієм. Будь-ласка, напишіть нам в Інстаграм для прорахунку вартості.
Звичайно, всі наші майстер-класи передбачають повний супровід учасників. Ви можете ставити питання через власний кабінет та отримувати професійні поради. Ми вважаємо, що можливість задати питання куратору збереже ваш час, нерви, та допоможе отримати бажаний результат. У нашій Академії Корисної Кулінарії ви отримаєете підтримку на будь-якому тарифі.
Основа переконливого тексту – стислість, місткість і ясність. Користуйтеся цими принципами під час написання текстів.
Основа переконливого тексту – стислість, місткість і ясність. Користуйтеся цими принципами під час написання текстів.
Слідкуйте за новинами
info@truefood.co.ua